top of page

VALS VERLANGEN

Het boek Vals Verlangen is een methode die je in tien stappen coacht hoe je je grootste talent ontdekt, erkent en inzet om je belangrijkste levensdoelen te halen.

ValsVerlangen.jpg

Een bijzonder boek!

Het allereerste boek in Nederland voorzien van een zogenaamde QR Code waarmee je, middels video en beeld, in direct contact komt met de auteur zelf. Verder verspreid in het boek komen dan verschillende aanvullende 'opdrachten'. 

 

Vals Verlangen is het boek waarin tv-presentator en coach Carlo Strijk het verhaal vertelt van zijn leven. Na een speurtocht van jaren op zoek naar geluk, liefde en roem, leefde Carlo het leven van een hippe Amsterdammer. Wat begon met glitter en glamour, maar waar iets dieps, iets wezenlijks miste.

  

In dit boek neemt Strijk je in tien stappen mee, van vaststellen of je je leven wel echt volgens je Diepste Verlangen leeft of te bepalen of je alles najaagt vanuit een groot gemis?! En hoe zit het met de dingen die je niet hebt in je leven? Datgene wat je veel tijd kost maar uiteindelijk weinig oplevert. Check in je eigen leven of het Diepste Verlangen of Vals Verlangen is.

Over de auteur

Carlo Strijk (1966) maakte naam als presentator van human-interest-programma’s voor RTL en TROS. Van huis uit is hij HR-Director, managementtrainer en vooral levenscoach. Eerst in de uitzendbranche (Content), later in het hotelwezen (Hilton). Hij zat in tal van maatschappelijke raden en besturen.

 

In 2007 verdiepte hij zich, na revalidatie van een herseninfarct, in wat hem ten diepste drijft. Zelfonderzoek dat hem bracht tot een universele methode. Een techniek die je tot je diepste verlangens brengt en breekt met valse verlangens van buitenaf (beschreven in zijn boek Vals Verlangen). In dit werkboek helpt hij je met het opheffen van persoonlijke én zakelijke blokkades, die persoonlijke groei in de weg staan. Een stapsgewijze methode die je werkelijk wijzer maakt, vijf keer wijzer. Heel veel lees-, denk- en werkplezier!

Carlo ANP.jpeg
BA0BDDB8-C4ED-4FB8-A371-0CEFA4B22BBB_1_2
bottom of page