top of page

5-WISE

Zoveel levens zijn een herhaling van ondoordachte zetten. Dit boek over de 5-Wise-methode van levenscoach Carlo Strijk leert je om dat patroon eindelijk te doorbreken. In vijf stappen leidt hij je naar echte antwoorden op diepe levensvragen, waardoor je niet alleen zakelijk steviger in je schoenen staat, maar ook persoonlijk een groei door zult maken. Kom tot bloei met 5-Wise!

55wise.jpg

Voorwoord: Patty Harpenau

Natuurlijk ga ik je vertellen dat het boek dat je nu in je handen houdt briljant is. Dat is immers mijn taak want het blijft altijd een eer om een voorwoord te mogen schrijven. Ik zou niets anders kunnen schrijven, nietwaar? Maar laat ik het nu echt menen? Ja... ik meen het oprecht; de inhoud is levensveranderend; simpel, doortastend, helder, nuchter en recht in de roos. Zo, dat is dus wat ik van dit boek vind.

 

En ach ja... je hebt er niet zoveel aan als ik het nog eens dunnetjes over ga doen. Je kent dat wel van die auteurs die een voorwoord mogen schrijven en de zinnen gebruiken om furore voor zichzelf te maken. Eigenlijk ben ik gewoon stik ‘jaloers’ dat ik dit boek zelf niet heb geschreven; nou ja, het is Carlo gegund. Dus kort maar krachtig: pak een pen, ga lezen en laat je verrassen.

Met liefdevolle groet,
 

Patty Harpenau

Founder van The Life Foundation, auteur van 49 boeken over levenskunde waaronder de internationale bestseller The Life Codes.

Over de auteur

Carlo Strijk (1966) maakte naam als presentator van human-interest-programma’s voor RTL en TROS. Van huis uit is hij HR-Director, managementtrainer en vooral levenscoach. Eerst in de uitzendbranche (Content), later in het hotelwezen (Hilton). Hij zat in tal van maatschappelijke raden en besturen.

 

In 2007 verdiepte hij zich, na revalidatie van een herseninfarct, in wat hem ten diepste drijft. Zelfonderzoek dat hem bracht tot een universele methode. Een techniek die je tot je diepste verlangens brengt en breekt met valse verlangens van buitenaf (beschreven in zijn boek Vals Verlangen). In dit werkboek helpt hij je met het opheffen van persoonlijke én zakelijke blokkades, die persoonlijke groei in de weg staan. Een stapsgewijze methode die je werkelijk wijzer maakt, vijf keer wijzer. Heel veel lees-, denk- en werkplezier!

Carlo ANP.jpeg
bottom of page