top of page

Young Leadership

Spirit in Business

e=kxametuitroepteken.png

In dit traject van acht maandelijkse sessies leer je als (toekomstig) manager de inspirator te worden van jouw medewerkers. Een manager die medewerkers uitnodigt om te groeien op persoonlijk en functioneel vlak. Doordat je getraind wordt op effectiever gedrag op de werkvloer (en in privé) leer je dat jouw eigen gedrag het voorbeeld zal zijn voor jouw team.

Vraagstukken

Albert

Bastiaan

Cornelis

Diederik

Resultaat

Effectievere keuzes in het hier en nu. Keuzes die jouw team naar succes leiden. Concrete technieken, modellen en handvatten - zoals effectief communiceren, leiderschapsstijlen, feedback geven (en ontvangen) en problemen oplossen. Inclusief bewustzijnsoefeningen. Na afronding kun je het officiële certificaat Management Vaardigheden op je CV vermelden.

Young leaders

1 x per maand . 6 maanden

In de coaching- en trainingsessies maken wij gebruik van het krachtige middel 'bedrijfsopstellingen'. In een zeer korte tijd zal complexe informatie zichtbaar worden. Een opstelling is een methode die zicht- en voelbaar maakt wat er in jouw systeem speelt. Verborgen dynamieken worden helder. De opstelling geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen het systeem waarin jij beweegt.

bottom of page