Spirit in Us

 

Strijk en Zet BV werd in 2003 opgericht door Carlo Strijk. In de afgelopen jaren ontwikkelde het bedrijf zich tot een full service trainings- en coaching bureau dat vele organisaties en personen mocht bedienen.

 

 

De volgende organisaties gingen u voor:

 

  


  

   

    

              

  

 

 

 

Strijk en Zet BV is geregistreerd en geaccrediteerd door:

 

   

 

 

 

Strijk en Zet BV = Maatschappelijk ondernemen!

Wij Steunen:

 

      

 

 

 

Netwerk

 

Strijk en Zet werkt afhankelijk van de opdracht met trainers en/of coaches die op maat passen bij de opdracht.

 

We stellen u graag voor aan de geselecteerde coach of trainer met betrekking tot uw opdracht.

 

 

Algemeen Directeur Strijk en Zet BV:

 

Carlo Strijk:

 

©ANP Nieuws

 

 

Carlo Strijk (1966) studeerde Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid. Hij vervolgde zijn opleidingstraject met post HBO trainingen op het gebied van Coaching and Counseling en Training and Development. Strijk begon zijn zakelijke carrière in het uitzendwezen bij Content Uitzendbureau BV. Hij gaf tijdens en na deze periode meerdere jaren les als docent Sociale Zekerheid Wetgeving bij de Stichting Beroepsopleiding Uitzendbranche (S.B.U.).

 

Strijk vervolgde zijn carrière bij Hilton International als HR Manager en Regional Director Training and Development (lid MT). Na het eerste jaar werd hij eindverantwoordelijk voor ontwerp en implementatie van Training en Management Development voor Amsterdam, Schiphol en Rotterdam Hilton. Vervolgens gaf Strijk training aan Management Teams in verscheidene Hilton hotels, internationaal.

 

Dat Strijk een ondernemend persoon is blijkt uit de gedurfde wending die hij aan zijn carrière gaf. Strijk presenteerde op eigen wijze succesvolle human interest programma's als, “Hartendieven” Wijsneuzen en “Voor de Verandering” voor RTL, TV10, de TROS en Kindernet.

 

Naast zijn presentatiewerk is hij altijd actief gebleven als trainer, consultant en coach bij onder andere John de Mol producties, ID-TV, en Kindernet. Strijk was medeverantwoordelijk voor het breed gedragen werving en selectie convenant ‘Meer Kleur in De Media’ bij de omroepen. Tevens is hij bedenker van de Multiculturele Masterclasses, om gekleurd talent te stimuleren binnen de media.

 

Strijk is sinds zijn jeugd politiek actief. Hij richtte een afdeling op voor de jongerenafdeling van D66 (Jonge Democraten) en was aldaar voorzitter van afdeling ’t Gooi. Hij zat in meerdere commissies voor onder andere onderwijs, zorg en integratie en was uiteindelijk een gekozen lid van het Landelijk Bestuur voor D66.

 

In 2007 crashte Strijk, plots, ten gevolge van een ernstig CVA (herseninfarct). Door de plotse wending in zijn leven verdiepte hij zich na intensieve revalidatie in levensvragen en spiritualiteit. Strijk schreef over deze ervaring het boek Vals Verlangen. Een 10-stappen coaching methode die als basis dient je grootste talent in te zetten in je leven.

 

Mede door zijn drive, studeerde Strijk in 2009 af aan de post HBO opleiding Coachen met Hart en Ziel, een opleiding in diepte coaching. Tevens volgde hij een specialisatie jaar van de opleiding tot geregistreerd Kinder- en Jeugdtherapeut. Ook deed hij een Train de Trainer en Train de Coach opleiding op het gebied van Mindfulness, Meditatie, Levensmissie en Carrièrevraagstukken. Daarnaast was hij vicevoorzitter van de cliëntenraad van READE: Revalidatie/Reumatologie te Amsterdam en werkte mee als coach aan diverse tv-programma’s.

 

Strijk heeft sinds 13 jaar een training en coaching bureau, Strijk en Zet BV. Hier traint en coacht hij volwassenen op het gebied van (zelf)presentatie, communicatie, persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit. In totaal heeft Strijk ruim twintig jaar ervaring als trainer en coach.

 

 

Strijk en Zet BV is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).